Blogs

werken zzper zorg

Werken als zzp’er in de zorg: de voor- en nadelen

Als zzp’er in de zorgsector stappen biedt zowel voordelen als uitdagingen. De vrijheid en flexibiliteit die gepaard gaan met het zelfstandig ondernemerschap worden vaak genoemd als aantrekkelijke aspecten. Echter, er zijn ook nadelen en verantwoordelijkheden waar zzp’ers mee te maken krijgen. In dit blog bespreken we zowel de voordelen als de nadelen van werken als zzp’er in de zorg.

Lees verder
werken via uitzendbureau

7 Redenen waarom jij wilt werken via een uitzendbureau

Wanneer het aankomt op het vinden van werk, is er een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar. Van het solliciteren bij bedrijven tot het inschakelen van een wervingsbureau, maar een optie die vaak over het hoofd wordt gezien is werken via een uitzendbureau. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke klus of een vaste baan, er zijn tal van voordelen verbonden aan het werken via een uitzendbureau. Hier zijn zeven redenen waarom jij zou moeten overwegen om via een uitzendbureau aan de slag te gaan:

Lees verder
voordelen recruitmentbureau

7 Voordelen van een recruitmentbureau

Het wervingsproces kan tijdrovend en uitdagend zijn vooral voor kleine en middelgrote bedrijven. Die beschikken vaak niet over de tijd en middelen om een volledige HR-afdeling te onderhouden. Voor werkzoekende is een recruitmentbureau een uitstekende partner in het vinden van de juiste baan, zeker als je even vastgelopen bent en een sparringpartner zoekt.

Lees verder
carriereswitch tips recruitment

Maak jouw carrièreswitch eenvoudig met deze 5 tips

Een carrièreswitch kan een spannende en lonende stap zijn in je professionele leven. Of je nu ontevreden bent met je huidige baan, je passies wilt volgen, of simpelweg toe bent aan iets nieuws, het maken van een carrièreswitch kan een verfrissende verandering zijn. Maar hoe pak je dit aan? In deze blog delen we vijf waardevolle tips om jouw carrièreswitch soepel te laten verlopen.

Lees verder
conflicten werkplek oplossen

Effectief omgaan met conflicten op de werkplek

Het vrijwel onvermijdelijk dat werknemers op een bepaald moment te maken krijgen met conflicten. Of het nu gaat om verschillende persoonlijkheden, uiteenlopende doelen of misverstanden, het is essentieel om effectief met conflicten om te gaan. In dit artikel zullen we dieper ingaan op hoe je het beste kunt omgaan met conflicten op het werk, welke vier conflictstijlen er bestaan en wat je absoluut moet vermijden tijdens een conflict.

Lees verder
inclusiviteit op het werk

Inclusiviteit op de werkvloer; wat is dat dan?

In onze snel veranderende wereld wordt het belang van inclusiviteit op de werkvloer steeds duidelijker. Inclusieve bedrijven streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedere medewerker zich welkom, gewaardeerd en gehoord voelt. Maar wat betekent inclusiviteit eigenlijk en waarom is het zo cruciaal voor een bloeiende werkomgeving?

Lees verder
werken als begeleider zorg

Werken als begeleider: dit moet je weten

Werken als begeleider biedt een unieke kans om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Als begeleider draag je bij aan het welzijn van individuen en de samenleving als geheel en dat maakt het een buitengewoon bevredigende baan.

Lees verder
werken in de zorg via recruitmentbureau

Werken in de zorg via een bemiddelingsbureau: de voordelen

De zorg: een dynamische sector en veeleisende omgeving, waarin professionals dagelijks het verschil maken in het leven van anderen. Steeds vaker kiezen zorgprofessionals ervoor om via een bemiddelingsbureau te werken. Deze blog neemt je mee in de voordelen van werken via een bemiddelingsbureau en hoe dit je loopbaan als zorgprofessionals kan verrijken.

Lees verder
banen hoog salaris zonder diploma

Best betaalde banen zonder diploma op een rijtje

In de huidige arbeidsmarkt is het behalen van een diploma niet altijd de enige weg naar een goed salaris. Er zijn verschillende banen waarbij werkervaring, vaardigheden en motivatie belangrijker zijn dan een formele opleiding. In deze blog gaan we dieper in op vijf van de best betaalde banen zonder diploma. Daarbij hebben we per beroep een salarisindicatie erbij gezet. Uiteraard kan dit erg uiteenlopen bij diverse organisaties.

Lees verder
werken vanuit huis tips

Alles wat je moet weten over werken vanuit huis

Thuiswerken heeft een steeds prominentere rol gekregen in de arbeidswereld. Technologische vooruitgang en veranderende werkstructuren hebben het voor veel mensen mogelijk gemaakt om hun dagelijkse taken uit te voeren vanuit het comfort van hun eigen huis. In deze blog gaan we dieper in op werken vanuit huis en bespreken we welke banen geschikt zijn, wat je nodig hebt, of het prettig is en of je het recht hebt om vanuit huis te werken.

Lees verder
zorg zzper

ZZP’er zijn in de zorg

In de steeds veranderende arbeidsmarkt van vandaag de dag wordt het werken als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) in de zorgsector steeds populairder. Dit roept echter zowel vragen als kansen op. Wat zijn eigenlijk de voordelen van ZZP in de zorg? Is er voldoende werk beschikbaar? En welke financiële aspecten komen kijken bij het zijn van een ZZP’er in de zorg? In deze blog lees je alles over werken als ZZP’er in de zorg en kan jij, na het lezen een weloverwogen keuze maken, of ZZP’er zijn echt bij jou past!

Lees verder
tips onderhandelen sollicitatie

5 tips voor succesvol onderhandelen tijdens een sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is een cruciale stap in het proces van het vinden van een nieuwe baan. Het is de gelegenheid om indruk te maken op potentiële werkgevers en te laten zien dat jij de juiste kandidaat bent voor de functie. Maar het is ook het moment om te onderhandelen over je salaris, arbeidsvoorwaarden en andere aspecten van de baan. Onderhandelen kan voor velen een uitdaging zijn. Toch is een essentiële vaardigheid om te leren als je het meeste uit je carrière wilt halen. Hier zijn vijf tips om je te helpen succesvol te onderhandelen tijdens een sollicitatiegesprek, zodat jij de best mogelijke deal voor jezelf eruit sleept!

Lees verder